Τυροκομικά προϊόντα Γαλάνης, στην Ξυνιάδα Δομοκού

Τυροκομικά προϊόντα Γαλάνης
     Από το 1945 έως σήμερα, η εταιρία παράγει τυροκομικά προϊόντα, με αγάπη και σεβασμό στην παράδοση και την ποιότητα. Στην ιστορική της συνέχεια έχει δώσει στον καταναλωτή αμέτρητες γευστικές συγκινήσεις, με την Φέτα, το Κασέρι, την Γραβιέρα, την Κοπανιστή και πλήθος άλλων τυριών.

Σήμερα παράγει μια σειρά παραδοσιακών και καταξιωμένων τυριών, όπως είναι το ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ, η ΦΕΤΑ, το ΠΙΠΕΡΑΤΟ και το ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ. Όλα τα τυριά παράγονται σύμφωνα με τις νομοθεσίες και τις οδηγίες της Ε.Ε. Είναι η εταιρία που κατοχύρωσε στην Ε.Ε. το ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ ως τυρί με ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ!

Το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας που εφαρμόζει η εταιρία εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων. Απομακρύνει κάθε κίνδυνο, διατροφικό και εμπορικό, βοηθώντας στην αναλλοίωτη μεταφορά από την παραγωγή στο πιάτο του καταναλωτή. Οι συσκευασίες μας είναι προηγμένης τεχνολογίας και εναρμονίζονται με τις κείμενες κοινοτικές οδηγίες.

Όλοι εσείς που αγαπάτε τα ελληνικά τυριά και μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια βοηθήστε το γνήσιο και το ελληνικό. Ζητήστε προϊόντα πιστοποιημένα και αγνά. Όπως μας τα δίδαξε η ελληνική φύση.

Και προσοχή στις απομιμήσεις...


Κατίκι Δομοκού Π.Ο.Π.

Το Κατίκι Δομοκού παράγεται από την εταιρία μας στην περιοχή του Δομοκού από γάλα αιγοπροβάτων ελευθέρας βοσκής. Μόνο 12 % λιπαρά έχει το Κατίκι Δομοκού, ελάχιστους υδατάνθρακες και συνιστάται για δίαιτες. Διατηρεί ενεργά τα πολύτιμα γαλακτικά ένζυμα που ελέγχουν και διατηρούν την βιολογική μας ισορροπία. Επίσης το Κατίκι Δομοκού αποτελεί άριστη τροφή για παιδιά και μεγάλους. Καταναλώνεται με πολλούς τρόπους, όπως όταν συνοδεύει το κυρίως γεύμα, πάνω σε φρέσκο ή φρυγανισμένο ψωμί, προστίθεται σε σαλάτες, σάντουιτς, ομελέτες και σε πληθώρα συνταγών.


Πιπεράτο
 
Ένα προϊόν υψηλής γευσιγνωσίας και ποιότητας. Με χαρακτήρα εμπνευσμένο από τα πλούσια δώρα της ελληνικής γης. Από τα πιο ισορροπημένα και διαλεχτά γάλατα της περιοχής Δομοκού παράγεται με μια παλιά και μυστική συνταγή. Χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα, με μεράκι και επιμονή στην ποιότητα. Τα λίγα λιπαρά και οι ελάχιστοι υδατάνθρακες εγγυώνται υγεία και ισορροπία χωρίς περιορισμούς στην απόλαυση. Τώρα και σε συσκευασίες των 400 γρ.
    Πιπεράτο τυρι απίστευτο

Φέτα Π.Ο.Π.

Πλήρως εναρμονισμένη με τις κείμενες νομοθεσίες για την παραγωγή και εμπορία των Π.Ο.Π. προϊόντων, σε βαρέλι και σε συσκευασία του μισού κιλού. 


 

Γραβιέρα Λαμίας

Παρασκευάζεται από γάλα πλήρες και παστεριωμένο της γύρω περιοχής. Οφείλει τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά τόσο στην πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται όσο και στην εφαρμοζόμενη τεχνολογία παρασκευής. Είναι εκλεκτό επιτραπέζιο τυρί με ευχάριστη υπόγλυκη γεύση και πλούσιο άρωμα. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών για πολλές δεκαετίες. Διατίθεται σε κεφάλια των δέκα (10) κιλών. 


Περισσότερα ΕΔΩ
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment