Εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση πραγματοποίησε ο Δήμος Δομοκού


Εκδήλωση  προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση με γενικό θέμα: «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης» πραγματοποίησε ο Δήμος Δομοκού το τριήμερο 15 (Παρασκευή),16 (Σάββατο) και 17 (Κυριακή) Απριλίου 2016, σε συνεργασία με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα και υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας.
Κύριος στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της.
Η εκδήλωση απευθύνονταν σε άτομα κάθε ηλικίας, που ενδιαφέρονταν να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας, όπως η οστεοπόρωση και περιλάμβανε δύο κύρια μέρη:
·        Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Δομοκού την Παρασκευή 15/04/2016, ώρες 16:00 έως 20:00 και το Σάββατο 16/04/2016, ώρες 12:00 έως 17:00 και στο Διοικητήριο Θεσσαλιώτιδος (πρώην Δημαρχείο) την Κυριακή 17/04/2016, ώρες 11:00 – 16:00.
·        Ενημερωτική ομιλία και παροχή οδηγιών από εξειδικευμένους επιστήμονες στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Δομοκού το Σάββατο 16 Απριλίου και ώρα 18:30.
Στην εκδήλωση-ομιλία παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Δομοκού κ Δημήτριος Τζιαχρήστας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού κ. Νικόλαος Καλημέρης, η Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δομοκού κα Μίνα Κατσακιώρη , ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δομοκού κ Δημήτριος Τσόγκας , η πρόεδρος του Συλλόγου Φιλαρέτη κα Γκούβα Μαίρη, η εκπρόσωπος του Εκπολιτιστικού  Συλλόγου Δομοκού κα Βάσω Παπαδημητρίου και πλήθος κόσμου.





Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment