«Κύριε Δήμαρχε Δομοκού, γιατί μπαζώθηκε το γήπεδο στον Άγιο Γεώργιο;»

«Κύριε Δήμαρχε Δομοκού, γιατί μπαζώθηκε το γήπεδο στον Άγιο Γεώργιο;»

Στην Τοπική Κοινότητα του Αγίου Γεωργίου Δομοκού «υπήρχε» ένα γήπεδο ποδοσφαίρου το οποίο είχε κατασκευαστεί κατά τη δεκαετία του 1980 από την τότε κοινότητα Αγίου Γεωργίου Δομοκού, με τη συνδρομή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της τότε Νομαρχίας Φθιώτιδος. Το αποστραγγιστικό του γηπέδου υπήρξε κατασκευαστικό υπόδειγμα για τέτοιου είδους έργα, καθώς έγινε με τη μέθοδο του «ψαροκόκαλου», με βαθύς τάφρους πληρωμένους με λατομικά ορυκτά,  ώστε να μην αφήνει τα νερά να λιμνάζουν και να τα οδηγεί με ταχύτητα και ασφάλεια στο παρακείμενο ρέμα, με το ανάλογο φυσικά υψηλό κόστος.
Πρόσφατα το γήπεδο αυτό μπαζώθηκε από υλικά που εξορύχτηκαν κατά την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Ε65, σε αρκετά μεγάλο ύψος από την παλαιά θέση του γηπέδου.
Επειδή τα τελευταία χρόνια, βιώνουμε την λογική του «ξηλώματος», παρακαλούμε να μας απαντήσετε στα ερωτήματα που ευλόγως απασχολούν τον μέσο δημότη του Δήμου μας και ιδιαιτέρως τον κάτοικο του εν λόγω οικισμού:

•    Για ποιο λόγο καταστράφηκε ολοκληρωτικά και αμετάκλητα το γήπεδο;
•    Υπήρξε σχετική απόφαση Τοπικού και Δημοτικού Συμβουλίου;
•    Πήρε και ποια αντισταθμιστικά οφέλη η τοπική κοινότητα απ’ αυτή την ενέργεια;
•    Προτίθεστε να αντικαταστήσετε το γήπεδο με άλλο, ενδεχομένως με ένα 5X5;

Ευπειθώς αναμένοντες…

«Πολίτες Δομοκού»
Δομοκός, 25/11/2017








Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment