Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι αιρετοί και οι εργαζόμενοι του Δήμου Δομοκού

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν σήμερα, Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018, οι αιρετοί και οι εργαζόμενοι του Δήμου Δομοκού παρουσία του Δημάρχου κ. Δημήτρη Τζιαχρήστα και με την ευλογία των Αιδεσιμότατων Γεώργιου Βούλγαρη και Νικόλαου Κουλουμπρούκα.
Ο Δήμαρχος Δομοκού ευχαρίστησε τόσο τους υπαλλήλους του Δήμου όσο και τους αιρετούς για τη μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία τους και ευχήθηκε σε όλους καλή Χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για να αντιμετωπισθούν οι προκλήσεις και οι δυσκολίες που ζούμε.
Παρόντες στην κοπή της πίτας ήταν ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Χρήστος Νιάνιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων, πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, Πρόεδροι και εκπρόσωποι της Δημοτικής Ενότητας Δομοκού και Τοπικών Κοινοτήτων.







Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment